KOLAGEN NORWESKI to najwyższej jakości suplement diety skierowany głównie do kobiet po 25 roku życia, które dbają o swoją aktywność fizyczną oraz zdrowie skóry, włosów i paznokci. Suplement produkowany jest w Norwegii przez firmę Pharmatech AS. Opakowanie wystarcza na miesiąc stosowania. Zawarte w Kolagenie Norweskim składniki mają potwierdzony przez wielu klientów znaczący wpływ na jędrność skóry i opóźnianie procesów jej starzenia oraz witalność włosów i paznokci.
Kolagen Norweski należy przyjmować raz dziennie, najlepiej w trakcie śniadania, w ilości dwóch kapsułek, popijając przynajmniej jedną szklanką wody. Ilość można podwoić w razie potrzeby. Nie należy przekraczać zalecanej ilości. Nadmierne spożycie może skutkować rozwolnieniem. W przypadku przyjmowania silnych leków przeciwzakrzepowych stosować ostrożnie i najlepiej po konsultacji z lekarzem.
Kolagen Norweski sprzedawany w Skandynawii jako Collagen Plus został opracowany i wprowadzony do sprzedaży w Norwegii, w 2013 roku. Przez kilka lat zdobył ogromne uznanie i w samej tylko Norwegii Klienci decydują się na zakup ponad 500 000 opakowań rocznie.
Kompozycja Kolagenu Norweskiego to najczystsza forma kolagenu, zachowująca wszystkie swoje właściwości. Zawiera w swym składzie czysty, nierafinowany olej z łososia norweskiego. Olej, który przeszedł szereg badań laboratoryjnych w wiodących europejskich laboratoriach, a jego balans kwasów Omega 3/ Omega 6/ Omega 9 został uznany jako idealne dopełnienie suplementu. Dodatkowo w Kolagenie Norweskim znajduje się witamina C, która niezbędna jest do prawidłowego funkcjonowania kolagenu.


Wszystkie nasze suplementy produkowane są w Norwegii przez wyspecjalizowaną firmę, spełniającą najostrzejsze normy. Przy ocenianiu kontrahentów postawiony został jeden najważniejszy warunek - JAKOŚĆ. Wybór padł na firmę Pharmatech AS, która jest liderem norweskiego rynku, pełniąca swą misję od ponad 20 lat. Decyzja ta gwarantuje naszym klientom najwyższą jakość połączoną z absolutną pewnością transparentności składu.
Pharmatech AS, posiada certyfikat Norweskiego Urzędu ds. Bezpieczeństwa Żywności "Mattilsynet" potwierdzający, że spełnia warunki zgodnie z przepisami dotyczącymi żywności obowiązującymi w Norwegii.
Ocena |
---|
Ocena |
---|
Ocena |
---|
Ocena |
---|
Ocena |
---|
Ocena |
---|
Ocena |
---|
Ocena |
---|
Ocena |
---|
Ocena |
---|
Ocena |
---|
Ocena |
---|